Sponsorater

Fordi vi har så mange fantastiske kunder hos Byens Bager Broby hvert år, har vi mulighed for og ikke mindst lyst til at give en god del af vores overskud retur til lokalsamfundet og andre gode formål. Det kan de for eksempel mærke i de lokale klubber.

Af sponsorat modtagere kan jeg for eksempel nævne:

Broby Badmintonklub, Broby Tennisklub, F.C. Broby, Gymnastikforeningen, Nr. Broby Speedway, Byens Fest, Danmark Dejligst, Banko i Nr. Broby, X huset Vester Hæsinge, Fynbofesten Allested-Vejle, Kræftens Bekæmpelse, Muskelsvind fonden, Team Rynkeby, Fyns Landbrug ungdom og mange flere.

En del er selvfølgelig penge, så som til spillertøj, mål, måltavlestander, penge til kunstgræs banen og almindelige sponsorpakker. Den anden del er i form af brød/kage/tilbud til arrangementer eller gavekort og sponsorgaver til de forskellige tombolaer, arrangementer og lignende der bliver holdt i de lokale foreninger, skoler, SFOer og så videre.

 

Sponsorater

Følg os på instagram

Instagram reports: No token provided

Følg os på Facebook

@byensbagerbrobyaps

Find vej!

Byens Bager Broby

Vi har et bredt udvalg i brød, rugbrød, wienerbrød, små og store kager og brød til særlige lejligheder. Vi har certifikaterne: bryllupskagedesigner og  kransekagemester fra Odense marcipan.

Richemond Certifikat, samt certifikat till bagning med Pain Paillasse produkter.