Om Byens Bager

Vi er jeres lokale bager, der sørger for ekstra godt brød og lækre kager fra bunden

Vi har et bredt udvalg i brød, rugbrød, wienerbrød, små og store kager og brød til særlige lejligheder.

Vi forsøger hele tiden at udvikle os og vores personale så vi jævnligt kommer afsted på kursus.

Jeg kan feks. nævne at jeg er certificeret bryllupskagedesigner og kransekagemester ved Odense marcipan.

Surdejs bager ved Richemond, samt som et af  få bagerier i Danmark:

Certificeret til at bage med Pain Paillasse.

Derud over er jeg med i en stor fynsk erfagruppe kaldet 25 Kvint hvor vi mødes ofte og udveksler erfaringer samt ideer. Der inviteres desuden ofte eksterne inspirerende prøvebagere. Derudover afholdes der kurser på Kold college og Odense Marcipan specielt for os.

Kig ind!

Vi har ofte nye brød og kager, og hos os er kvaliteten og servicen i top

Vi bager bla. langtidshævede brød i stenovn. Vi bruger den tid og omhu det tager at lave ordentligt brød og lækre kager fra bunden og med respekt for og kærlighed til det gamle håndværk.

Vi sørger fror friskbagte rugbrød hver dag, og bager rundstykker og franskbrød af flere gange i løbet af dagen.

Historien bag

Byens Bager Broby har været i familiens eje siden 1986.

Jeg, Signe, overtog bageriet efter Arne og Alice i november 2005
Jeg har tre dejlige drenge fra henholdsvis 2006, 2008 og 2012 heraf arbejde de to store i bageriet og den lille står og tripper for også at komme igang, men han må vente lidt endnu

 

Mød vores personale

Vi er et lille lokalt bageri med ca. 15 ansatte i alt.

Ud af de 15 er en stor del af de ansatte dygtige, unge lokale mennesker, som vi hjælper godt igang med deres arbejdsliv, ved at være den første arbejdsplads.

Ud over de unge har jeg et hold af  kvalitetsbevidste, gode, stabile og loyale ansatte.

Vi er så heldige, at vi ikke har den store udskiftning i vore dygtige personale derfor har de allesammen været hos os rigtig  mange år.

Uden et godt personale er det umuligt at køre en god forretning, det er derfor med stolthed at jeg gerne vil præsentere mit personale herunder:

Bagermester/Direktør - Signe Duvander

Signe Duvander

Bagermester/Direktør

Udlært ved Kold College i 2004. Jeg er at finde de fleste steder i produktionen, bogholderi, personaleledelse mm. Jeg er også lidt i butikken, men det er P.T. kun som afløser. Derudover sidder jeg i bestyrelsen i BKD samt BEI

Ekspedient/Chauffør mm - Alice Duvander

Alice Duvander

Ekspedient/Chauffør mm

Ud over at være lidt over det hele i bageriet og butikken er Alice også min mor. Alice og Arne (min far) overtog bageriet i juni 1986. Alice har derfor været ansat lige siden.

Ekspedient - Vibeke Sund

Vibeke Sund

Ekspedient

Vibeke er vores dygtige og flinke ekspedient. Hun er uddannet indenfor salg og service, så I er sikret en dygtig og kompetent behandling hos os. Vibeke er ansat fuld tid i butikken. Derfor kan I få fornøjelsen af at møde Vibeke i butikken alle hverdage. (Som regel fra kl. 7.30)

Victoria

Ekspedient

Katrine er en af vores unge piger i butikken. Fra sommeren 2019 skal Katrine have et sabbatår, så da vil hun være i butikken de fleste hverdage

Michael Lund

Bagersvend

Michael er vores dygtige fuldtidsbagersvend. Michael er udlært ved min far og har bortset fra nogle år i Glamsbjerg været hos os lige siden. Michael er certificeret Pain Paillasse bager. Han kan deltage i hele produktionen, men arbejder om natten, så det er derfor primært brødproduktionen Michael står for P.T.

Patrick D. von Essen

Rengøring/alt mulig dreng

Vores egen ældste søn Andreas er netop startet på arbejde. Andreas skal primært gøre rent, men skal desuden stå for en del af bogføringen, samt gå til hånde efter behov.

Andreas Duvander von Essen

Ekspedient

Helena

Ekspedient

Emilie

Ekspedient

Anna

Ekspedient

Trine

Ekspedient, bagerimedhjælper samt rengøring

Følg os på instagram

Instagram reports: No token provided

Følg os på Facebook

@byensbagerbrobyaps

Find vej!

Byens Bager Broby

Vi har et bredt udvalg i brød, rugbrød, wienerbrød, små og store kager og brød til særlige lejligheder. Vi har certifikaterne: bryllupskagedesigner og  kransekagemester fra Odense marcipan.

Richemond Certifikat, samt certifikat till bagning med Pain Paillasse produkter.