Om Byens Bager
Vi er jeres lokale bager, der sørger for ekstra godt brød og lækre kager fra bunden
Vi har et bredt udvalg i brød, rugbrød, wienerbrød, små og store kager og brød til særlige lejligheder.
Vi forsøger hele tiden at udvikle os og vores personale så vi jævnligt kommer afsted på kursus.
Jeg kan feks. nævne at jeg er certificeret bryllupskagedesigner og kransekagemester ved Odense marcipan.
Surdejs bager ved Richemond, samt som et af få bagerier i Danmark:
Certificeret til at bage med Pain Paillasse.
Derud over er jeg med i en stor fynsk erfagruppe kaldet 25 Kvint hvor vi mødes ofte og udveksler erfaringer samt ideer. Der inviteres desuden ofte eksterne inspirerende prøvebagere. Derudover afholdes der kurser på Kold college og Odense Marcipan specielt for os.
Kig ind!
Vi har ofte nye brød og kager, og hos os er kvaliteten og servicen i top
Vi bager bla. langtidshævede brød i stenovn. Vi bruger den tid og omhu det tager at lave ordentligt brød og lækre kager fra bunden og med respekt for og kærlighed til det gamle håndværk.
Vi sørger fror friskbagte rugbrød hver dag, og bager rundstykker og franskbrød af flere gange i løbet af dagen.
Historien bag
Byens Bager Broby har været i familiens eje siden 1986.
Jeg, Signe, overtog bageriet efter Arne og Alice i november 2005
Jeg har tre dejlige drenge fra henholdsvis 2006, 2008 og 2012 heraf arbejde de to store i bageriet og den lille står og tripper for også at komme igang, men han må vente lidt endnu